Despre Altrix Electronics

Altrix Electronics SRL, companie cu capital integral privat, a fost infiintata in anul 2010, activitatea principala fiind distributia si service-ul caselor de marcat fiscale.

Succesul firmei Altrix Electronicss se datoreaza profesionalismului demonstrat in relatiile cu partenerii de afaceri si clientii.

Cu peste 40.000 de case fiscale vindute, societatea noastra a dobindit o bogata experienta in domeniul programarii si service-ului. Astfel am format un colectiv de specialisti, tineri si ambitiosi, care reusesc sa acopere cerintele clientilor nostrii.

Din anul 2010 am inceput implementarea sistemelor fiscale pentru mini-marketuri si super-marketuri.

Firma este acreditata in vanzarea caselor de marcat fiscale si sisteme POS, conform avizelor privind distributia si service-ul aparatelor de marcat fiscale emise de catre Ministerul Finantelor Publice.

La succesul companiei noastre au contribuit decisiv companiile importatoare Danubius Exim srl, Constalaris srl, Metrologic Center srl, Partner Corporation srl, Gip Tronic Service 96 SRL, Goldpaper srl, cat si companii locale si nationale din portofoliu, Maris Prod Carm srl, Livebet 1×2 srl, Medmures srl, Consumcoop Sovata, Nail Art srl, Andsermedica srl, Profifarm srl, Superbet Betting srl si toti ceilalti 20.000 de clienti aflati in portofoliul societatii.

Obiectivul firmei este extinderea retelei de vanzari de case de marcat la nivel national.

Odata cu schimbarea legislatiei si aparitia pe piata a noilor case de marcat fiscale incepand cu data de 01 iun 2018, am demarat distributia la nivel national a acestor modele.

Furnizorul nostru principal de case de marcat, firma Danubius Exim a reusit sa avizeze primele 7 modele la Comisia Tehnica , modele care corespund noilor criterii in ceea ce priveste transmiterea datelor prin modul GPRS catre structurile ANAF cat si noul tip de jurnal electronic cu arhivare electronic pe stick de memorie.

Firma noastra este parte integranta din grupul de firme Altrix, grup care se ocupa cu promovarea si dezvoltarea afacerilor in diferite domenii de activitate.