Aplicatie Android citire fisiere XML din Compact S

Descarca din Google Play aplicatia Daisy XML si vei putea citi si trimite prin email , direct contabilului tau , rapoartele lunare care trebuie extrase din casa de marcat Compact S , la fiecare sfarsit de luna.

Procedura de export a fisierelor de raportare lunara XML. :

– avem o aplicatie GRATUITA pentru dispozitive Android care comunica prin BlueTooth cu Compact S si extrage rapoartele XML , care ulterior pot fi transmise prin email  . Se poate descarca de aici:
https://drive.google.com/open?id=1j7njyLY6pKV_Wc6b4xt-iU7ME4QPNDeP

Aceasta aplicatie se gaseste si pe Google Play sub numele de ” Daisy XML”. ( link-ul este https://play.google.com/store/apps/details?id=com.ggeorgievapps.exportxmlreport )

– se poate folosi aplicatia Daisy Manager , deci conectarea cu PC : Se poate descarca de aici: https://drive.google.com/open?id=1cjgd6o1Gkx-9TDOxOpDho5HH_JQShzzU

Daisy Manager se conecteaza cu casa de marcat , in functia Rapoarte –  Raport MF se bifeaza XML si luna de raportare si se citeste informatia din casa de marcat. Aceste informatii se salveaza intr-un folder local si se pot transmite celor care le raporteaza la ANAF.

Fisierele exportate de casa de marcat au extensia .p7b , adica sunt fisierele XML dar sunt semnate cu Certificatul Digital al casei de marcat.

– ati observat ca pe Compact S este montat cardul SIM care este activ si conecteaza casa de marcat la serverele Daisy. Acest lucru ne va ajuta sa oferim clientilor nostri o interfata web pentru raportari automate si parametrizare casa de marcat. Probabil , incepand cu Ianuarie 2019 vom da drumul la accesul la aceasta platforma.

 

Procedura de conectare Bluetooth cu casa de marcat Daisy Compact S.

– se trece casa de marcat in modul PC – 9999 – CLK

– se porneste functia Bluetooth apasand tasta STL

– se porneste procedura de „Imperechere ” cu combinatia de taste ALT+STL

– se cauta dispozitivul pe telefon : casa de marcat fiscalizata va fi identificata ca ECR si numar unic , iar casa de marcat nefiscala va fi ECR0000000000 ( ATENTIE !!! fisierele XML se pot extrage numai din case de marcat fiscale care au avut in luna fiscala anterioara , vanzari si Rapoarte Z efectuate.)

– dupa imperechere se apasa OK pe telefon si TL pe case de marcat

Dupa acest pas , dispozitivul este trecut la Imperecheate si casa de marcat poate fi folosita de aplicatia de citire XML.